OVER ONS

Bent u op zoek naar een betrouwbare, goedkope en snelle partner voor het importeren van uw nieuwe auto? Bij Ames Auto Import bent u verzekerd van een zorgeloze import en de laagste prijs voor uw auto.

Ames Auto Import is een onderdeel van de Amega Groep. De basis voor de Amega Groep is 100 jaar geleden gelegd vanuit Ames Autobedrijf. Ames en Auto, dat verband bestaat al sinds het begin van de vorige eeuw. In 1905 werd door de grondleggers van het bedrijf een smederij overgenomen in Leerdam en dit bedrijf groeide uit tot rijwiel- en motorhandel. In de jaren '20 volgde de autohandel. In 1947 kreeg Ames het Volkswagen agentschap.

In 1952 werd de eerste vestiging in Dordrecht geopend en Ames werd dealer voor het rayon Dordrecht, Sliedrecht, Ridderkerk, Alblasserdam en Zwijndrecht. Inmiddels is Ames uitgegroeid tot één van de grootste dealerorganisaties van Nederland.

Voor meer informatie bezoek de website www.ames.nl.

Wat kunt u van ons verwachten?

✔ Compleet uitgevoerde auto tegen een lagere prijs:

Ames Occasioncentrum handelt de import van uw import auto uit Duitsland van A tot Z af, zonder dat u er enige administratieve last van ondervindt. Onze unieke methode van auto importeren levert u een vaak completer uitgevoerde auto op tegen een lagere prijs dan vergelijkbare auto’s uit Nederland.

✔ Goede kwaliteit auto's met garantie:

Onze nauwe samenwerking met uitsluitend officiële merkdealers uit Duitsland, de Nederlandse overheid en de Rijksdienst voor het Wegverkeer, zorgt ervoor dat wij zonder enige vorm van stress uw auto importeren uit Duitsland met gratis een half jaar garantie en met de mogelijkheid tot 2 jaar garantie. Uw importauto wordt door ons grondig gecontroleerd.

✔ Keuze uit meer dan 50.000 betaalbare en luxe import auto's uit Duitsland:

De prijzen op deze website zijn Nederlandse prijzen, inclusief bpm, btw, leges, transport, stalling, NL-kenteken en kentekenplaten en altijd inclusief 6 maanden garantie indien de auto niet meer in de fabrieksgarantie valt. Deze garantie is uit te breiden tot 24 maanden.

✔ Duidelijke afspraken, geen verrassingen:

Onze deskundige mensen maken voor elke importauto altijd een duidelijke offerte zonder verrassingen. Wij kopen tevens uw huidige voertuig in als u daar behoefte aan heeft.

Wij verzorgen: Audi import, BMW import, Mercedes-Benz import, Volkswagen import en Volvo import.